Post by trustingcatelly on Mar 8, 2022 9:01:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pony Town - Social MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pony Town - Social MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ propagačné kódy ▞▞▞
▞▞▞ Pony Town - Social MMORPG 2022 version ▞▞▞
PLS TLAČIDLO NAHLÁSIŤ. JE VEĽA ONLINE ZOZNÁMENÍ A CHLAPEC MŇA A MOJICH PRIATEĽOV ZA NIČ POBOKÁVA A NECHCE PRESTAŤ😫😩😖
Staval som a VYMAZALO sa to, KEĎ SOM OPUSTIIL TÚTO HRU TAK VEĽMI NENÁvidím
Táto hra je úžasná 🤩 môžete si nájsť priateľov, hrať role a robiť veľa vecí. a niektori ludia si urobia aj rodinnu rolu😂 a mozes si aj vyzdobit dom a ist do domu inych ludi. je to úžasné 🙃
Pony Town - Social MMORPG Juegos de rol wxx
Pony Town - Social MMORPG Juegos de rol wxx
Prepáčte, ale neviem, ako sa prihlásiť, PLS, PUSŤTE MI PRIHLÁSIŤ SA a ja deti L
Aplikácia je skutočne zábavná na vytváranie postavy, jej zábavnú a priateľskú atmosféru, budovanie vlastného ostrova pre vás a vašich priateľov a súkromný chat medzi 2 ľuďmi a nesmiete zabudnúť ani na skupinové chatovanie v hre. Smutné na tom je, že sa nemôžete pripojiť k viacerým skupinám a dostať možnosť vybrať si, na ktorý skupinový ostrov pôjdete alebo s akým skupinovým chatom chcete hovoriť. Mám nejaké ďalšie nápady, ale kvôli priestoru. tu sa zastavím.
Nedá sa hrať, musím aktualizovať ten hlúpy web. A ja som to urobila😡
Skvelá hra! Ale jeden problém, prosím, aspoň upravte limit stavby alebo ho odstráňte, pretože som rád staval svoj dom, ale nemohol som už stavať pred limitom, takže upravte limit stavby (
Ospravedlňujem sa za 1 hviezdičku ⭐ Nedal som viac ako toto, pretože neviem vytvoriť postavu??
Hra je roztomilá a dobrá, ale vždy, keď staviam, všetok môj pokrok je preč, je to pre mňa také stresujúce, že som strávil hodiny nad stavaním, len aby sa pokrok odstránil, povedali ste, že ste opravili chyby v hre, ale neopravili ste to jedna chyba. Keď to opravíte, pridajte ďalšie sloty a vráťte mi môj postup.. hra je dobrá, ale táto chyba ma stresuje 2 hodiny postupu preč...
Zatiaľ sa mi to veľmi páči! Vždy som chcel mobilný port tohto! Úprimne povedané, môj jediný problém je, že neexistuje možnosť, aby bola podložka pohybového kruhu na jednom mieste/vždy viditeľná (alebo tam je a ja som len hlúpy a nemôžem zistiť, ako to prepnúť). Trochu ma to rozhodí a je ťažké pohnúť mojou postavou. Okrem toho sa mi to naozaj páči
Je veľmi pokročilý. Ale nemám rád komunitu. Sú divní. Nehovoria poriadne. Správajú sa ako baby aj v 18-tke a som si istý, že sú dospelí, nepáči sa mi to.
Tak nudný
Zábavná hra! Kiežby tam boli veci ako questy.
Ospravedlňujem sa, že to hovorím, ale je to trochu bezcenné, pretože sa stále pripájam k tomu istému účtu, v ktorom bola moja sestra, teraz stratila svoje oc cuz hlúpeho prihlásenia
Nemohol som ani plat bc nemam chrome
Mal by existovať jednoduchý spôsob, ako sa naučiť hrať, ale okrem toho túto hru milujem. Tiež, ak by ste mohli trochu minimalizovať možnosti nástrojov. Chápem, že sú potrebné, ale som si istý, že niektoré sa dajú zlúčiť alebo úplne zahodiť.
Táto hra je Ligita úžasné ja odporúčam hrať, ak u ako hranie rolí, a ak u myslím, že je pre porazených, alebo pre deti no majú 13 vek server pre dospievajúcich a dospelých hrať na roleplay tiež ur chcete vidieť tento u môžu tiež získať toto hra na PC Wich i odporúčam bc je to tak oveľa jednoduchšie typ zostavenie a ďalšie veci v každom prípade nad všetku 5 star game naozaj dobrý odporučiť
Pony Town - Social MMORPG رول پلیئنگ yonl
Ahoj! táto HRA sa mi veľmi páči! ale keď som si vytvoril dom na svojom ostrove a uložím ho, je preč iba ostrov, nie dom, a urobil som ho pre kaviareň RP...ale je to v poriadku! ^^ Ahoj! ^3^
Túto hru naozaj MILUJEM!! 💕 Pridajte prosím viac vlasov, oblečenia a doplnkov!!PROSÍM 🙏 a prosím opravte problémy s tabuľkou, pretože vždy, keď upravím svoj Ostrov, NEMÔŽEM NIČ POLOŽIŤ NA STÔL 😭 POLOŽKY ULOŽENÉ IBA POD ŇOU, ALE NIE NA VRCH, ČO JE TAK SMUTNÉ, že SVOJ OSTROV NEMÔŽEM SPRÁVNE NAVRHNUŤ 😭 PROSÍM MILUJEM AK ICH OPRAVÍTE 🙏💕 TEŠÍM SA NA ĎALŠIU AKTUALIZÁCIU💕 ĎAKUJEM! BOH ŽEHNAJ 💕
Nedovolí mi to dostať sa do hry
Drží ma odpojiť, keď otvorím tlačidlo zostavenia, hodnotím ho 3 hviezdičkami iba za odpojenie
Na tejto hre, aby som nezarmútil môjho priateľa ahoj a on zomrel 😢😢😢😢😢
Je to skvelá aplikácia a všetko ostatné. Chlapci, povedali ste, že ste chyby opravili, ale stále je tu jedna. Zakaždým, keď prejdem do režimu zostavovania, stále mi hovorí „Stratil sa kontext WebGL, obnovte stránku“, je to nepríjemné😐
Veľmi roztomilé a kreatívne, ale som to len ja alebo niečo, čo som sa niekam náhodne teleportoval, ak je to len na mojom, ale môže to byť chyba, ale môžete pridať ďalšie náušnice ako mesiac alebo niečo také, ale táto hra je veľmi pekná a úžasná! 😊
Pamätám si, že som to hral na počítači. Celkovo je to veľmi dobré, rovnako ako PC verzia. Ale môj [HLAVNÝ] problém je s prekrývaním položiek. Prial by som si, aby ste v budúcich aktualizáciách mohli pridať možnosť prekrývania položiek. Schopnosť umiestniť predmety na stoly alebo pulty bola veľmi odlišná pri práci. Dúfam, že to budete mať na pamäti a ďakujem vám, že ste túto hru uľahčili XD.
Je to úžasné, ale musíte si dať viac oblečenia, pretože nie je zábavné nosiť stále to isté oblečenie...takže viac oblečenia.
To je nádherné! Ale keď som to aktualizoval, hudba v hre bola zastavená... opravte to prosím🙏
Auto Brawl Chess Stratēģiskās spēles jiop
Pony Town - Social MMORPG رول پلیئنگ yonl
Pony Town - Social MMORPG Hry na hrdinov yfn
Zábavné, ale niekedy sa mi hra pokazí a nemôžem prechádzať vecami.
milujú prispôsobenie s vaším poníkom, ale vážne to potrebuje návod. v tomto bode sa len prechádzam a zbieram darčeky, čo je super nuda. klepol som na každé tlačidlo & Zdá sa, že neviem prísť na to, ako si postaviť svoj vlastný ostrov a vyzdobiť ho tak, ako je to znázornené na snímkach obrazovky vyššie. Takže zatiaľ je moje hodnotenie založené na prispôsobení poníka & chodiť donekonečna a zbierať darčeky.
Hovorí, že to nemôžem hrať. Ako dlho som čakal, kým táto hra vyjde?Sakra to je naozaj smutné
VEĽMI TO MILUJEM!!!
nefunguje to
Naozaj veľmi pekná hra plná dobrodružstiev a simulácií, môžete sa tiež rozprávať s ostatnými ľuďmi po celom svete, ale ešte lepšie by bolo, keby sme našli svojich priateľov a mali jasný výhľad na mapu vďaka
Bol som sklamaný, keď som aplikáciu otvoril a zistil som, že sa nenačítala. Používam samsung, keď ho používam v prehliadači, je to v poriadku, ale v aplikácii sa neobťažuje načítať, píše sa aktualizácia chrome a vymazanie vyrovnávacej pamäte v systéme webview, čo som urobil a stále nefunguje:|
Táto hra má veľa spôsobov zábavy. Niekedy sú otáčky trochu drsné. Tak prosím. Vyskúšajte túto hru, v ktorej môžete robiť párty a stavať ostrovy a domy. Ale pony town môžete urobiť tak, že môžete pridať 7 alebo 9 domov, čo by pomohlo.
Milujem túto hru tak veľmi! Hral som to takmer denne! Mohol by som cosplay postavy, robiť oc, priateľov, skúmať mapu a navrhovať veci. Ale rád by som dal niekoľko návrhov, aby to bolo zábavnejšie: viete, že kone vedia správne behať? Pls pridajte to, pridajte vrtenie chvostom alebo pohyb, mal by som povedať, pomalá chôdza s inou animáciou a skákanie. To bude sranda! Vďaka za tento úžasný herný vývojár! Zvládli ste to skvele!
Veľmi nedocenená hra! Veľmi bezplatné prispôsobenie, & veľa možností na vybudovanie vášho ostrova. Soundtrack je nádherný. Určite odporúčam každému, kto má záujem o hry žánru RPG.
Milujte hru, ale želali by ste si, aby ste sa mohli nejakým spôsobom teleportovať k priateľom a možno aj systém správ, aby ste mohli skutočne hovoriť so svojimi priateľmi 1 na 1
neviem, prečo sa hovorí, že sa nepodarilo načítať hru a vždy hovorí, že je potrebné aktualizovať chrome a android zariadenie👹 Už som ich aktualizoval, ale stále to hovorí👹
NEDÁ SA SI TO STIAHNUŤ!!! IDK PREČO JE TO HOVORENIE UVOĽNIŤ MIESTO AK JE DOSLOVA LEN 1 MB!!!😡😠😡😠
Hra je skutočne dobre vyrobená pre mobilnú hru. Ovláda sa dobre a nerobí nič, čo by sa vymykalo norme, ale nie je tam dosť vecí, ktoré treba robiť. Mapa sa zdá byť dosť veľká (čo je dobrá vec), ale je takmer príliš veľká bez toho, aby ste vedeli, kam idete. Táto hra má potenciál pre obchody a mini hry, ako aj ďalšie veci na interakciu s jednorožcami alebo mágiou alicornov. Rád by som videl, ako táto hra rastie a zároveň je stále funkčná.
Výborná hra! Je to také zábavné a ja sa tak veľmi bavím pri interakcii so svojimi priateľmi v hre. Je toho toľko, čo sa dá robiť, nikdy sa to nedá nudiť. Bolo by úžasnejšie, keby vývojári pridali domáce zvieratá, ktoré si hráči môžu ponechať. Na hre nie je nič zlé, všetko je perfektné. 100/100!
Nemôžem to ani hrať. Zakaždým, keď sa pokúsim načítať hru, zobrazí sa mi problém, a keď mi dá možnosť opätovného načítania, povie mi, aby som aktualizoval webový prehliadač spolu so všetkými aplikáciami webového zobrazenia, ktoré mám v telefóne (čo Nemám) a mal som a stále sa nenačíta. Nič sa nezmenilo a neviem ako to opraviť
Dobrá hra. Stále dostávam ban úplne bez dôvodu.
Táto hra je plná detských predátorov a zlých ľudí aj na bezpečných serveroch. Neodporúčal by som túto hru nikomu, kto potrebuje, aby lepšie sledoval hry, ktoré robia právnici a vyšetrovatelia, ktorých kontaktovali.
Táto hra je veľmi dobrá, od sociálnej interakcie až po vytváranie vlastných postáv a máp, táto hra ma v dobrom zmysle prekvapila! Keďže som milovníkom pixelovaných hier, táto hra je jednou z mojich obľúbených!
Táto aplikácia je naozaj skvelá. Stratili sa možnosti prispôsobenia postáv. Našiel som kopu ľudí cosplayujúcich ako tonu fandomov a som za to veľmi vďačný. Mám však nejaké návrhy. Dokážete opraviť prekrývanie pomocou stolov a malých predmetov? Je otravné ich prestavovať tak, aby boli na vrchu stola. Môžete dať udalosti tanca do skutočnej hry? To sú zábavné. Mal by existovať aj spôsob, ako sa teleportovať k priateľom. A chyba v kaviarni je opravená! Poggers.
Je to skvelá MMORPG hra, ktorá ma zamestnávala celé hodiny! V budúcnosti by som odporučil pridať ďalšie možnosti prispôsobenia a možno aj viac oblastí, ale okrem toho je to úžasný zážitok!