Post by trustingcatelly on Mar 8, 2022 9:07:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search : Word Swipe 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search : Word Swipe 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Word Search : Word Swipe 2 2022 version ▞▞▞
lubię to
Nie można przejść przez ekran powitalny
fajnie, szybko, ,dobry na angielski, świetnie się bawimy
Niesamowita wiedza
Miły
Uwielbiam to, upewnij się, że na pewno to dostaniesz, jest niesamowite
Za dużo reklam i raz się zawiesiło
Graj dalej WSPANIAŁĄ grą
Dlaczego ta gra zawsze się zawiesza? Mam nadzieję, że możesz to naprawić. Dziękuję Ci...
Nie mogłem zagrać w tę grę, ponieważ wyrzuciła mnie, by zabrać mnie na ekran iPhone'a 7, mówiąc, że wygrałem. Jestem smutny, bo kochałem tę grę. Pozbędę się tej gry.
Uwielbiam wyszukiwanie słów, mogę grać godzinami, ta jest najlepsza
Ta aplikacja jest fajna, ale teraz nie pozostaje otwarta. Dam mu trochę czasu albo będę musiał go odinstalować. Ponowne ładowanie dla mojej galaktyki S6 edge 2016
Ta gra jest idealna dla dzieci, szczególnie dla mózgu, poszerza mózg i sprawia, że można nauczyć się pisowni słów.
Byłoby dobrze, gdybyś mógł od razu przejść do pakowania, w które grasz za każdym razem, gdy go otwierasz, zamiast ręcznie przeglądać wszystkie poprzednie już ukończone.
Musi być w stanie przesunąć oba końce słowa
Lol
Uwielbiam wyszukiwanie słów! Ten trzyma mnie jak najlepiej, rzucając mi wyzwanie.
Word Search : Word Swipe 2 Jocuri obișnuite rnoc
Uwielbiam tę grę, jest edukacyjna.
Dobry do pisowni słów
Ten stary post jest aktualizowany. Za każdym razem, gdy próbuję połączyć się z Facebookiem, gra się zawiesza. Ponownie zainstalowałem grę i straciłem "pracę", którą wykonałem. Dlatego gwiazdy opadły. Co za świetna gra. A najlepsze jest to, że dobrze wykorzystuje umysł.
Word Search : Word Swipe 2 Įprastos temos vym
To świetna aplikacja, która utrzymuje mój umysł w skupieniu i pozwala zgadywać
Uwielbiam wyzwania
Budowa wieży
To bardzo dobra i ciekawa gra do zabawy z członkami rodziny, a także dla siebie.
Próbowałem go odtworzyć, ale kiedy nacisnąłem, automatycznie się zamroziło i wróciło do mojego domu
Word Search : Word Swipe 2 Boshqalar izih
Dobra gra dla wszystkich
Robi się monotonnie, ponieważ wszystkie poziomy są otwarte tylko w jednym ustawieniu, a pozostałe pozostają zablokowane.
Bardzo fajna i niesamowita gra ... proszę, poprowadź mnie, jak gram w trybie dla wielu graczy. chcę bawić się z moją żoną.Proszę poprowadzić mnie szczegółowo
zabawa w stres
Nie mogę przestać grać codziennie...
Telewizja byłaby lepsza, gdyby przejście na wyższy poziom nie zajęło tak dużo czasu, gdy wejdziesz na wyższy poziom.
jego świetna gra, gdy czekasz na przyjaciół, pomóż zrelaksować swój umysł przydatne !!! bardzo interesujące.
Nie mogę przestać grać.
Zajmuje Cię przez wiele godzin. Gdy osiągniesz poziom 45, wydaje się, że powtarza niektóre z poprzednich poziomów. Jednak nadal utrzymuje mózg przy życiu.
Poradzę sobie z reklamami na dole ekranu i pomiędzy poziomami, ale nowy na iPhone'a przerywa grę i przenosi do internetu. Nie chcę iPhone'a. Chcę zagrać w tę grę. Proszę naprawić lub będę musiał usunąć.
Kiedy uruchamiam grę, kończy się ona automatycznie ...... u mnie nie działa
Za mało słów
My Talking Hank Casual hbdt
Potrzebujemy machnięcia słowem 3
Naprawdę podobała mi się ta gra i nie podoba mi się twoja nowa wersja. Jaki jest koszt aktualizacji zamiast zatrzymania po ukończeniu dwóch poziomów.To jest stara wersja, która nie miała wszystkich przystanków, które musisz wysłać i zaktualizować, w której wejdę i zmienię moje ustawienia. Jeśli nie jest zepsuty, NIE NAPRAW GO. SENIOROM TRUDNO SIĘ ZMIENIĆ
Word Search : Word Swipe 2 Jocuri obișnuite fwe